torsdag den 6. oktober 2011

Hvordan bliver man rig?
Mirakelskolen har klinik - ja det kalder
de det - i både Fåborg og København.
Se mere på YouTube.
Jeg har tidligere gjort rede for, hvad man gør med mange penge og undladt at svare på, hvordan man overhovedet skaffer sig rigdom. En god ven har gjort mig opmærksom på, at jeg slet ikke behøver bryde mit kønne lille hoved med den slags. Den ordner Mirakelskolen. Hør nu her, hvad i man teorien gør:

Vil du gerne opleve mere finansiel overflod fra Universet? Vil du gerne være fri for stressende finansielle spørgsmål – for evigt? Hemmeligheden til at blive finansielt modtagelig er at omfavne en tilstand af afslapning, i stedet for stress, omkring din aktuelle økonomiske tilstand. Det er rigtigt! Jo mere du slapper af og overgiver dit nuværende stressende forhold til penge, jo mere vil dit energifelt ekspandere, og åbner naturligt for at tiltrække mere velstand ind i dit liv.
Energien af afslapning bærer en høj vibtation, som øjeblikkeligt omformulerer dig til en tilstand af modtagelighed, som dermed gør det muligt for universet, at opfylde din anmodning om overflod.

På den anden side, når du er stresset, lukket du automatisk manifestationskanalerne ned, og afviser det, som du ønsker at manifestere. Vibrationelt set, kan det du ønsker at tiltrække, bogstaveligt talt ikke kan komme ind i dit felt, fordi energietn af stress blokerer for det. Så slap af .... slap virkelig af ... gå uendeligt dybere ind i det. Tillad at følelsen af eventuelle finansielle byrder, må blive løftes ud af dit liv for evigt."

I praksis gør du følgende: Tag en udskrift af ovenstående med til din bankrådgiver. Fortæl ham, at grunden til, at du ikke kan betale din gæld er, at han ikke kan slappe af. Hvis din bankrådgiver er bare et nogenlunde fornuftigt menneske, vil det gøre ham så tilpas ophidset, at du har den perfekte grund til at tilbageholde dine afdrag, og vupti har du flere penge til dig selv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar